For sale

Обект: Два броя еднофамилни жилищни сгради, местност с. Волуяк (3 км от гр. София по обновен околовръстен път).

Сграда 1 представлява жилищна сграда на два етажа. Разположена в североизточната част на имота. На първия са разположени: входно предверие, дневна с трапезария и кухненски бокс с голяма веранда, спалня за гости, санитарен възел с предверие и самостоятелно техническо помещение. Разполага с два гаража, разположени на приземния етаж. На втория етаж са разположени три спални, всяка от които разполага с отделни баня, тоалетна и дрешник. Конструкцията на сградата е скелетна, монолитна, стоманобетонна. Вътрешните и външните стени са от тухлени блокове Porotherm с дебелина 25 см. Покривът е с дървена многоскатна конструкция, топлинно изолиран. Подът е топлинно изолиран, прозорците са PVC 5-камерен стъклопакет.

 

 

Етап на завършеност на сграда 1 – груб строеж. Разполага с ток, вода, канализация. РЗП 240 кв.м.

 

 

Сграда 2 е проектирана в югозападната част на имота. Подходите към нея – от прилежащата улица – пешеходен и за автомобили, отделни от тези на жилищна сграда 1. Етап на завършеност на сграда 2 – планирана да се извърши през м. март 2022 г. РЗП 240 кв.м.

 

 

Около сградите има обслужващи алеи, свързващи както двете сгради, така и предния и задния двор на всяка от еднофамилните къщи. Към терасите, разположени югозападно от къщите са проектирани цветни, пейзажни дървесно-храстови композиции с акценти от скални късове и многогодишни цветя. Растителните композиции са разположени според предназначението и по ходовата линия към градината в оформените задни дворове на всяка една сграда.

 

 

Общата площ на имота е 1261.0 кв.м.

Инвестиционният проект има възможност да бъде изпълнен в цялост или да бъде разделен на два отделни имота, всеки, от които може да бъде от 550 кв.м. обща площ, РЗП 240 кв.м. в зависимост от изискванията и намеренията на клиента.

Продават се 3 броя гаражи в кв. Триъгълника